Rönnbärspyssel


Har du tillgång till fina röda rönnbär? I så fall kan du tillverka en liten trevlig dekoration. Förutom bären är det enda du behöver ståltråd (& en tång). Knipsa av en lämplig bit av ståltråden och forma som exempelvis ett hjärta. Sedan är det bara att trä på bären och till slut fästa genom att tvinna ihop de två ståltrådsändorna. Ett fint pynt att hänga upp!

En hand för smycken

 
Tidigare har jag skrivit om hur jag förvarar halsband samt örhängen och här kommer en liten fortsättning. Den här handen har jag själv gjutit av betong och sedan limmat fast på en träplatta. Jag tycker att det är fint när man endast har några få armband hängandes (inte så mycket till förvaring då, men men) Fungerar också som en trevlig inredningsdetalj.

 

Müslibesvikelse

 
Det finns en sak som jag verkligen stör mig på. När saker inte håller vad dem lovar. Om det står att plåstren är vattentäta, ja då ska dom vara det också och inte ramla av efter några handtvättar. Ett annat exempel är müslin ovan. Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker inte att den ser lika god ut i verkligheten som på bild. Då kan jag även tillägga att det inte ens var bottenskrapet som jag åt. Paketet var nyöppnat, så det fanns inte några som helst ursäkter till att den såg ut som den gjorde. Lite besviken blir man väl i situationer som denna? Aja, müslin var i alla fall god.