En mellandag


Det här året svischade julen förbi ännu fortare än vanligt. Brist på snö och det faktum att CD-skivan med den bästa julmusiken var försvunnen drog ner på de redan knappt existerande julkänslorna, men det blev en fin högtid ändå. Vi åt gott, umgicks med familjen, fick paket och besök av julgubben och hade det allmänt mysigt.
 
Idag tog jag tag i julstädningen. Visserligen några dagar försent, men jag hann orkade helt enkelt inte innan julafton. Det kändes bra att rensa ut en hel del skräp och nu har jag plats för att fylla rummet med nya saker. Skämt åsido, men imorgon åker jag faktiskt till Sverige där jag ska fira nyårsafton och umgås med släktingar. Dessutom är jag nog rätt så säker på att det även blir en del shopping på mellandagsrean.
 
Hoppas ni hade en fin julafton och se till att ta vara på de sista dagarna av 2015!
 

Ser du mig i julgranskulan? ;)
 
 
 
 

GOD JUL


Jag ville bara passa på att önska alla en god jul! Hoppas ni får en fin kväll med god mat, trevligt sällskap och en snäll julgubbe :)
 

Hus & tomte


Häromdan bakade jag ett pepparkakshus. Det första som jag någonsin gjort från grunden. Jag trodde faktiskt att det skulle vara mycket svårare att få bitarna att passa ihop och fästa delarna med smält socker, men det var inga större problem med det. Jag valde att endast dekorera det i vitt, något som jag nästan ångrar nu. Visst tycker jag att det blev snyggt, men nästa år kommer jag nog ösa på med massa godis istället.