Pinterest

 

För någon dag sedan skaffade jag ett konto på Pinterest. Jag har inte riktigt förstått hur man ska använda det ännu, men det är roligt ändå. Man kan lägga upp egna bilder eller kolla på andras och det finns många olika kategorier, t.ex. träning, mode och inredning. Sedan kan man skapa en egen ''anslagstavla'' med de bilder som man tycker om. Jag har också förstått att det går att följa andras konton, men jag har inte listat ut hur man gör än. Om du inte redan har Pinterest tycker jag att du ska skaffa det!
 
Jag har inte hunnit ha appen länge, men den har redan inspirerat mig mycket :)
 
 
 

Chia

 

För ett par dagar sedan bestämde jag mig för att testa göra chiapudding. Chiafrön har blivit populära på sista tiden så jag ville veta om det verkligen var gott. Jag blandade 2 dl mandelmjölk med 2 msk frön och lite vaniljsocker. Sedan fick det stå och stelna i kylskåpet över natten. Som topping hade jag kiwi, blåbär och kokos. (Tyvärr ser kiwin lite slemmig ut på bilden men men...)
 
Helt ärligt så blev jag inte så förtjust när jag smakade. Visst gick den att äta, men det är nog inte något som jag skulle längta efter. I smoothie tror jag ändå att det kan passa bra.
 
Enligt mig var chiapuddingen okej. Varken bättre eller sämre än okej.