Höst på burk

För att fånga en bit av hösten och samtidigt göra det mysigare i sitt rum kan man testa någon av de här idéerna. De är enkla, snabba och snygga och bara man hittar allt material är det inga problem.

För att göra burken med kottar har jag inte riktigt några instruktioner. Det är helt enkelt bara att samla ihop kottarna, lägga dem i burken, klippa ut en tygbit till locket och limma/knyta fast den.

 
Här är sakerna som behövs för den andra burken. Om man inte hittar dekorationssvamparna kan man självklart byta ut dem mot t.ex. ekollon. Nu är jag inte helt säker på vad lagen säger om att riva upp lavar, men om man plockar en drygt 10 kvadratcentimeter stor bit från egen mark tror jag att det är helt okej.Förutom dessa saker behövs även en tygbit och något slags band till locket.
 
 
Klipp ut tygbiten och limma fast den på locket. Riv försiktigt ut en rund bit av laven och limma också fast den på locket (fast på andra sidan såklart;)). Stick ner pinnarna och svamparna i laven och limma dit kotten. Vrid fast locket på burken och knyt sen fast tygbiten så att det blir snyggt.
 
 

Kommentera här: