5 DIY-tips

Jag har redan gjort två liknande inlägg och här kommer ett tredje. Nu börjar det ju faktiskt nästan likna en serie?! Länkar till del ett och två.
 

1. Skaffa dig ett bra förvaringssystem. Allt material ska vara lätt att plocka fram och städa undan. På den vänstra bilden tycker jag att jag har lyckats bra. På den högra är det inte lika organiserat.
 
2. Ofta är det bra att fullfölja ett projekt trots att det inte verkar bli nåt. När alla delar är på plats och skapelsen är färdig är den oftast sist och slutligen inte så dum.
 
3. Använd nybörjarturen väl. Om du inte tror att den existerar så har du fel. Jag har flera exempel på pyssel då jag lyckats hur bra som helst första gången, för att sedan misslyckas totalt när jag ska försöka återskapa vad jag tidigare gjort.
 
4. Kolla på hemsidor/tidningar/bloggar som är pysselrelaterade. Du kommer börja tänka i liknande banor och komma på egna idéer och varianter.
 
5. Testa dig fram med olika material och tekniker. Bara för att du inte tycker om att virka eller sy så behöver det inte betyda att det inte finns något  som passar dig.
 
 

Kommentera här: