Hur har det gått?

Nu såhär drygt en månad in på 2016 tänkte jag dela med mig av en liten delrapport angående mina mål eller nyårslöften. Nedan ser du vad jag lovade och hur jag ligger till, (eller om jag rent av gett upp?!)
 
1. Klara av tre (helst fem) ''Chin-Ups''. Det här är något som jag faktiskt tränat på några gånger och i dagens läge skulle jag väl i alla fall kunna lova att jag klarar av åtminstone en.
 
2. Stå i plankan i sammanlagt 10 timmar. Jag har räknat ut att jag måste stå 50 minuter i månaden för att komma upp i 10 timmar. Jag har inte riktigt följt denna plan, men jag är ändå på god väg. För att göra det hela lite roligare fixade jag ihop en lapp på vilken jag drar ett streck för varje fullgjord minut.
 
 
3. Göra tio helt nya helt olika smoothies. EN alldeles ny variant har jag testat på. Det blev en smoothie med vatten som bas istället för yoghurt, mjölk eller något liknande. Förutom vatten hade jag i mango, kiwi och saften ur en apelsin. Jag måste dock erkänna att den kändes lite tunn och inte så god som jag hoppats på.
 
 
4. Endast köpa choklad med kakaohalt på minst 50%.Det här har jag än så länge klarat av och det har inte varit några större problem. Om jag ''bryter ihop'' kanske någon i värsta fall blir tvungen att köpa mjölkchoklad till mig. För då är det ju inte jag som köpt den, eller? ;)
 
 
5. Försöka lära mig lite spanska. Även här är jag en bit på vägen trots att jag just nu känner att jag är inne i en liten svacka.
 

Överlag kan jag konstatera att det hittills har gått ganska bra, så jag får hoppas att det håller i sig.  
 

Kommentarer:

1 Josephine:

Bra jobbat!!! Lycka till med bloggen och allt, kram <3

Kommentera här: