P Å S K


Nu har visserligen halv påsken passerat, men det är inte försent att önska er glad påsk för det! Hoppas ni har haft sköna lediga dagar och att det som är kvar av lovet också blir bra. Se till att äta mycket ägg (gärna i chokladform) och memma :)
 
Så här sådde jag mitt påskgräs i år och jag tycker det blev ganska sött, speciellt med den lilla kaninen.
 
 
 

 

Fluffiga kaniner


En dag kände jag för att pyssla ihop de här kaninerna som jag sedan länge spanat in på pinterest. De var enkla att göra och blev små och söta.
 

Ovan ser du materialet. Jag har under en lång tid underskattat limpistolen, men på senaste tiden har jag haft mycket användning av den och den fungerar ju hur bra som helst. Jag tror jag bara hade lite traumatiska minnen från när jag var liten och fick en massa blåsor på händerna när jag limmade med den...
 

 
 
 

Miniatyr


Temat för Monthly Makes i mars var miniatyr och här kommer mitt bidrag. Eftersom påsken snart är här valde jag att göra något som har med högtiden att göra. Det blev små färgglada ägg att hänga i påskriset och jag är riktigt nöjd med resultatet.
 

Jag använde lera och små knappnålar som jag böjde till krokar med en tång. Genom krokarna trädde jag senare genomskinlig tråd så att de gick att hänga upp.
 

Den här gången blev det tio stycken ägg, men jag funderar redan på att göra flera.
 

Efter att ha format äggen tryckte jag ner krokarna i dem.
 

Efter lite färg och ett lager lack såg de ut så här!