Back to school

De flesta har säkert redan börjat skolan och då är det ju bra att ha en kalender. Visst kan man skriva upp läxor och prov i mobilen, men jag tycker mer om att ha en kalender i pappersform.

Här kommer ett par idéer på hur du kan piffa upp din kalender så att ingen har en likadan som dig.


Du behöver en kalender med en plastficka som pärm och tidningar med fina bilder. I övrigt kan det vara bra med sax, lim, penna och linjal.
 
 
Riv ut sidor med fina bilder, färger och mönster.
 

Från ett hörn av en sida kan du klippa ut en triagel som du sedan använder som mall när du ritar ut de riktiga delarna till diamanten. Sammanlagt behöver du 14 st trianglar.
 
 
Se till så att tre trianglar får plats på det här sättet. Jag gjorde mina trianglar med en bas på drygt 4cm och en höjd på 2cm.
 
 
Placera ut bilderna så som du vill och sedan är det bara att limma fast dem på ett utklippt papper lika stort som kalenderns framsida.
 

En betydligt enklare och snabbare variant är att bara riva ut långa pappersremsor och därefter limma fast dem.
 
 

Jag valde även att skriva ut vilket år det är på kalendern.
 
Ett tips är att göra två olika designs på papprets fram-, respektive baksida. På så sätt kan du snabbt byta ut pärmbilden om du tröttnar på den. Jag blev riktigt nöjd med båda två, men jag måste nog säga att diamanten är min favorit.
  

Kommentarer:

1 EMELLE BEAUTY SWEDEN - TVÅ FLATORS SKÖNHETSBLOGG:

alltså, jag ÄLSKAR din blogg! Det här är första gången jag hittat hit och jag kan inte slita mig :D helt underbar! Och alltså, hur snygg deisgn? Jag tycker också båda är supersnygga, men diamanten är ändå liiite snyggare ändå :D

Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir! :)
inspomix.blogg.se

Kommentera här: