Fartfyllt & lugnt

För min del har sportlovet lidit mot sitt slut och med några mobilbilder tänkte jag summera veckan som passerat. Jag har hunnit med en hel del, samtidigt som jag också hunnit ta det lugnt och inte göra någonting alls.
 

Redan första dagen på lovet, alltså på lördagen, tog mamma och jag båten till Sverige för att spendera några dagar där. Det blev lite shopping och ett par svarta vanliga byxor stod på inköpslistan. Jag var inte riktigt på shoppinghumör, men jag kom i alla fall hem med det jag skulle.
 

Jag var också på UF-mässan där gymnasieelever med egna företag ställde ut sina produkter till försäljning. Det hela var väldigt inspirerande och jag köpte en dricka och en kvargglass som båda var jättegoda. Dessutom köpte jag små kulor gjorda av alger som ska placeras i blomvasen för att se snygga ut samtidigt som de håller växten i liv. Kulorna suger nämligen upp vatten som sedan blommorna kan ta upp. Om jag köpt dem tidigare hade jag kanske inte kommit hem till en slokande bukett tulpaner efter resan.
 

Väl hemma igen blev det lite skidåkning. Det var faktiskt min debut för den här vintern. Den högra bilden tog jag bara för att det såg lite roligt ut med bubblorna i isen i bäcken.
 

Ett par soliga vinterbilder ute i naturen från idag.
 

Den enögda snögubben på vår gård fick också hänga med på bild. Jag kände att jag ville avsluta sportlovet på topp så ikväll bestämde jag mig för att steka lite pannkakor.
 
Förutom det här hade vi en mysig sleepover med kompisarna och så har jag även tränat sportlovet till ära. Imorgon bär det av till skolan igen, men det är väl också helt okej? :)