Tankar och mål 2016


Nu är 2015 historia och ett nytt år har påbörjats. Från början hade jag endast tänkt ha ett eller ett par nyårslöften, men plötsligt insåg jag att jag hade några fler. Jag kan väl inte direkt säga att de här är saker som jag lovar att uppfylla från djupet av mitt hjärta, så jag kallar de hellre (precis som många andra) för mål.
 

1. Klara av tre (helst fem) ''Chin-Ups''. Ett träningsmål som jag kommer försöka uppfylla. Har förut klarat av tre stycken och därför skulle det ju vara roligt att slå det nu.
 
2. Stå i plankan i sammanlagt 10 timmar. Jag vet inte riktigt varför jag vill uppnå detta men det bara är så. Om man gör plankan endast 2 minuter varje dag kommer man upp i hela 12 timmar.
 

3. Göra tio helt nya helt olika smoothies. Just nu gör jag i princip samma smoothie varje gång (banan, blåbär, yoghurt och mjölk). Visst är den god, men jag börjar tröttna på den.
 
4. Endast köpa choklad med kakaohalt på minst 50%. Jag vill lära mig äta mörkare choklad helt enkelt.
 
5. Försöka lära mig lite spanska. Hur roligt vore inte det? Jag kommer försöka ''spela'' igenom alla banor på appen Duolingo som är gjord för att lära sig språk.
 

Jag tror att 2016 kommer bli ett hur bra år som helst (varför skulle det inte!?) och jag hoppas att ni också ser fram emot vad som väntar.
 
 
 

Kommentarer:

1 Jessi:

tror jag hakar på med mål nummer 4!!

Svar: Låter bra! :)
inspomix.blogg.se

2 Felicia:

så braaaa mål, skulle kunna tänka mig samma fast i lite mindre doser haha:'D men kämpa på i know u can do it!!

Svar: Nånej, visst sku du klara av målen du också!
inspomix.blogg.se

Kommentera här: